Search
Generic filters

Hýčkejte vaše maminky

V zimních měsících jsme tu měli Valentýn, v únoru jsme s našimi drahými ženami oslavovali Mezinárodní den žen. Měsíc květen je měsícem plným vyznání. První květnový den je lásky čas a druhá květnová neděle je oslavou našich maminek, manželek a babiček.

A pokud tápete ve výběru pozornosti pro tyto drahé ženy, tým OC Varyády pro vás připravil zásobu tipů, které potěší nejednu důležitou ženu ve vašem životě, vaši maminku. 

obchod country rose ve Varyádě
svíčka

A pokud tápete ve výběru pozornosti pro tyto drahé ženy, tým OC Varyády pro vás připravil zásobu tipů, které potěší nejednu důležitou ženu ve vašem životě, vaši maminku. 

Zútulněte svůj domov 

Každá z našich drahých žen v okolí se snaží zútulňovat své obydlí, abyste hned při příchodu cítili ono pověstné teplo krbu. Víte-li, jaký styl vaše milé upřednostňují, můžete je obdarovat bytovými doplňky. V prodejně Country Rose jsou k dostání plechové cedulky s roztomilými nápisy, které znásobí příjemný pocit domova. Máte-li doma vášnivou zahradnici, pro kterou je zahrada druhým domovem, postarejte se o její vyzdobení tak, aby nebyla jen místem pro bohatou úrodu, ale i příjemné posezení. Pro milovnice vintage venkovského stylu Country Rose nabízí nespočet tematických doplňků, aby se vaše milované ženy cítily ve svém domově opravdu jako princezny. Od koupelnových doplňků nebo květinového ušáku, ve kterém si mohou vychutnávat svou denní siestu s knížkou

Darujte zeleň a kyslík 

Pugét květin potěší jistě každou ženu, ale co takhle darovat květinu rovnou v květináči? Pokojové rostliny se za poslední roky staly opravdovým hitem, obvláště v této době, kdy jsme měli omezenější možnosti vycestovat do tropických destinací a opravdové zeleně. I pokud je venku mráz, přítomnost pokojovek nám nabuzuje život, kyslík a optimismus, za což může právě všudypřítomná zeleň kolem nás. Na začátku je dobré vědět, jakou péči je třeba květině věnovat, nebo se můžete orientovat podle vlastností květiny i obdarované. Taková indicie vám může pomoci při výběru. Květináče můžete pořídit v prodejně Country Rose, kde můžete vybrat i takové, které budou ladit k interiéru. Jsou-li pokojovky navíc koníčkem vašich maminek, budou rády i za užitečnou literaturu, kterou můžete najít v knihkupectví Kanzelsberger

Upomínkové dárky jako symbol neustálé přítomnosti 

Za poslední rok jsme zjistili, že nejcennější je trávení času s našimi blízkými, protože pokud šlo o naše prarodiče, nebylo bohužel moc příležitostí je vídat. Pokud uvažujete, čím je v tuto dobu potěšit, uvažujte nad upomínkovými dárky, nad kterými jedno oko nezůstane suché. V předchozím článku, kde jsme tipy na uchovávání vzpomínek předávali, jste si mohli vzít inspiraci z fotoknihy, kde vaší babičce zvěčníte ty nejdůležitější okamžiky a události. Užitečným bude i fotokalendář, kde ji každý měsíc bude čekat nová fotografie s nejmilejšími osobami. 

Aby se vaše milé cítily nejen potřebné a milované, ale i krásné 

Každý určitě budeme souhlasit s tím, že naše maminka, manželka, babička a jiné důležité ženy jsou těmi nejkrásnějšími ze všech. Dopřejme jim (nejen v tento den) takový pocit. Pořiďme jim oblíbený odstín červené rtěnky nebo kabelku, o které už mluví půl roku. Ukažme jim, že si mohou dopřát den i více času pro sebe a nemusí stát jen u plotny a připravovat teplou večeři. Ve studiu Kasiano jim můžete dopřát manikúru nebo příjemnou péči o nohy. 

 

A čím plánujete letos potěšit vaše drahé ženy a maminky vy? Máte od vašich drahých osob již tipy, nebo budete improvizovat? Těšíme se na vás ve Varyádě

V našich nabídkách a přátelské aplikaci OC Varyáda se můžete inspirovat těmi nejnovějšími tipy a slevami. Buďte s námi stále!

Skip to content