Search
Generic filters

Praktické dárky pro milované hlavy rodiny

V březnu jsme slavili Mezinárodní den žen, v květnu svátek maminek. Oslava žen ve všech společnostech je bezesporu důležitá. Přestože jsou to jemné a křehké bytosti, dodávají domovu potřebnou jistotu a bezpečí.

První červnový den je zasvěcen všem ratolestem a po prosincovém Mikuláši jej mají děti rády, protože jsou v tento den příjemně rozmazlovány. Abychom měli ale přece jen ty svátky vyváženy, je tu třetí červnovou neděli i Den otců, který neopomíjí důležitost a pevnost vztahu otců s rodinou.

Je-li pro vás shánění nějaké té pozornosti, která by měla být zároveň maximálně účelnou, pro milovaného tatínka přece jen oříškem, nebojte se. Tým Varyády se porozhlédl a vybral pro vás praktické a využitelné dárky, za které vám bude náležet hrdé tatínkovské poplácání po ramenou!

Zjednodušte mu život a nakupte mu oblečení do zásoby

Obecně platí, že muži ne úplně rádi nakupují, a když už, mají rovnou namířeno pro konkrétní věc. Nejlépe vašeho tatínka potěšíte, pokud mu nakoupíte sadu oděvních kousků po více kusech tak, aby si nemusel dělat starosti s dalším nákupem. Ať už jde o spodní prádlo, pyžamo, nebo košile, které není nutné skoro ani žehlit. 

Marks & Spencer se snažil mužům ušetřit čas. A co si budeme povídat, skoro každý muž je sice minimalista a do určité chvíle přece tolik věcí k životu nepotřebuje, ale nepotěšíte ho pěkným a kvalitním oblečením? Jistě ano!

Schovejte domácí tepláky a pořiďte taťkovi vkusný doplněk 

Dost už bylo domácích úborů, byť se shodneme, že se v nich všichni cítíme pohodlně! Slušivé oděvy na společenské eventy jsme ale přece jen už nějaký ten pátek neprovětrali, a pokud vám hlava rodiny tvrdí, že má vše, tak mu nevěřte! Je-li váš tatínek a  životní muž, který se stará o společný rodinný krb, i symbolem muže – gentlemana – podtrhnou jeho elegantní vzhled manžetové knoflíčky, které jsou pomyslnou třešničkou slavnostního outfitu. V Marks & Spencer se myslelo dokonce i na sportovce. Milovníky přírodních motivů potěší knoflíčky s dřevěným motivem. Toužíte-li však po personifikovanějším dárku, určitě můžete využít  možnosti rytiny, kterou nabízí klenotnictví Apart

Praktické a elegantní doplňky pro businessmana

Ač si většina mužů nepotrpí na doplňky v takové míře jako my ženy, o to více je potěší, pokud jsou minimalistické a praktické. Setkáváte-li se často s tím, že peníze dost často končí po kapsách a ne v peněžence, pak můžete na tento drobný mužský nešvar vyzrát tím, že se poohlédnete po sponě na bankovky. Přidáte-li i osobní rytinu, věřte, že vaše milovaná hlava rodiny zapomene na lovení bankovek v útrobách kapes a batohů. 

Bezpečí na prvním místě 

Ať už trávíte čas v autě jako rodina nebo je vaše hlava rodiny často za volantem, radost řidičům uděláte praktickou kamerou do auta Mio MiVue C570. Potká-li vás na silnici jakákoliv událost, s Mio MiVue C570 budete mít vždy důkaz o tom, jak k dané situaci došlo. Na vysoce kvalitním videu, které kamera natáčí, jdou rozpoznat dopravní i registrační značky a lidské tváře. Pokud byste potřebovali s výběrem kamery podrobněji poradit, tým prodejny Datart vám ochotně poskytne další odborné informace. 

Kterému z našich tipů dáte přednost? Podělte se s námi o radost a nezapomeňte sledovat naše nabídky a slevové akce

V naší přátelské aplikaci navíc naleznete  nejen veškeré slevové akce, ale i blogerské tipy, ve kterých naleznete nejžhavější novinky. 

Řekněte to svým přátelům

Skip to content