Search
Generic filters

Kávová rapsodie v péči o tělo

Podzim se nese jako každý rok ve znamení teplého čaje, nebo voňavého dýňového latté. Obzvláště vůně kávy a aromatického karamelu patří bezesporu k podzimnímu období. Dopřejte si kávový rituál i ve vašich domácích chrámech krásy. 

Zbavte se odumřelých částeček 

O tom, že je důležité pleť i pokožku obrušovat a zbavovat odumřelých buněk, jsme vám již tipy předali. I v zimě, kdy je vaše pokožka zahalena pod huňatými svetříky, je důležité ji věnovat patřičnou péči. V podzimním i zimním období má kůže tendenci k dehydrataci. Než použijete hydratační tělová mléka, je důležité se zbavit všeho odumřelého, co vaše tělo zatěžuje. 

Sladké tělové mámení  

K chladnějšímu období patří vůně kávy, mandlí a ořechů. Pěstit vaše tělo po peelingové rutině můžete tělovou emulzí na olejové bázi, která obsahuje potřebný vitamin E a je vhodná pro suchou a namáhanou pokožku. Oblíbeným pečujícím produktem je také tělové máslo, a to s makadamovým ořechem a bambuckým máslem, které díky těmto oběma složením účinně zvláčňuje pokožku. 

Vylaďte manikúru do teplých podzimních barev 

K podzimním barvám patří všechny teplé odstíny oranžové, žluté a zelené. Univerzálně hodící manikúru vytvoříte i z odstínů černého laku. Pokud byste se jen přece obávaly tvrdšího dojmu, můžete si vytvořit variaci s třpytivými hnědými odstíny, která bude působit elegantně a slavnostně. 

Koupelnové rituály 

Aby byl váš kávový rituál doveden k dokonalosti a byl opravdu hřejivým, určitě vám zachutná Chai Tee Schoko z řady dmBio, do kterého můžete dle vaší preference přidat i trochu mléka. Obsahuje nejen kakaové aroma, ale i zázvorové a skořicové aroma, které se k předvánočnímu období věrně pojí. Tělesné a duševní blaho obohatí éterický olej s pomerančem, který pozitivně stimuluje smysly zejména v nepřejícních podzimních nečasech.  

Inspirovali jsme vás v podzimních rituálech? Jakou vůni máte spojenou s podzimem a proč? 

Sdílejte s námi a sledujte naše lákavé nabídky, které neustále aktualizujeme ve vaší oblíbené klubové aplikaci

Skip to content