Search
Generic filters

Zvěčněné zážitky pod vánočním stromečkem

Snad více než kdy jindy platí, že si přejeme mít mít ty nejkrásnější vzpomínky neustále na očích. A protože jsou okamžiky s našimi blízkými nebo vzpomínky z dovolených velmi vzácné, můžete si jimi nejen vyzdobit své interiéry, ale také obdarovat vaše milované v nadcházejícím vánočním čase.

Box vzpomínek

Společné zážitky byly v posledních dvou letech přece jen vzácností, protože jsme neměli možnost je trávit tak společně, jak bychom chtěli. Pokud si nevíte rady s dárkem, vytvořte obdarované osobě, ať už k jakékoliv příležitosti, nebo jen tak, krabici vzpomínek. Přidejte takové zvěčněné okamžiky, které vám i milované osobě připomínají to nejlepší z prožitých dovolených nebo akcí, které jste společně zažili. Na zadní stranu fotografie můžete přidat i vzkazy, které se k zážitkům váží, nebo prostě jen krátké věnování. Máte-li ve svém okolí samolepkového maniaka, můžete nechat vytvořit samolepky, kde budou zvěčněny vzpomínky. Do balíčku můžete přidat vstupenky na oblíbené společenské akce, mapy z výletu a jízdenky z dobrodružných cest. 

Vášnivé čtenáře potěší záložka do knihy

Jste-li milovníky knih, určitě se sem tam potýkáte s problémem neexistující záložky. Její velikost je zcela na vás, nebo na preferenci obdarovaného, kterému budete kreativně vyrobenou vzpomínku darovat. Vystačíte si se zvolenou fotografií, pevným papírem, případně dalšími papírovými dekoracemi. Případně můžete využít Mini Prints tisk fotografií, kde můžete shromáždit více zážitků v menším podání. Takovou záložku už jen tak neztratíte! 

Buďte designéry vaší hry

Asi všichni rodiče znají okamžik, kdy jsou ratolesti zkrátka k neutahání. V takovém případě je nejlepším zachráncem, pokud se chtějí i dospělí zabavit, jakákoliv společenská hra. A co takhle stát se designéry vaší vlastní rodinné hry? Ve výběru vám mohou pomoci rovnou vaši nejmladší členové rodiny. O to více budou hraním oblíbené hry zaujati. Vytvořit si můžete osobní pexeso, hrací karty, nebo puzzle, které jsou oblíbenými oddychovými aktivitami, když zrovna není pěknému počasí přáno. 

Vizualizujte si vaše přání a sny 

Vzpomínky zvěčněné ve fotorámečcích jsou sice stále in, ale mnohdy je těžší vybrat si ty nejlepší, pokud patříte k minimalistům. Pokud zrovna přemýšlíte nad designem vaší pracovny, můžete si vytvořit nástěnku snů. Nemusí jít jen o ty cestovatelské, ale i kariérní a partnerské. Pro zhmotnění vašich vizí a ideálů může pohled na takto vytvořenou nástěnku představovat důležitý rituál, jak na sobě pracovat. 

V jaké formě si zvěčňujete vzpomínky vy? Máte rádi zarámovanou klasiku, nebo sázíte na kreativnější podobu? 

Sdílejte s námi na Facebooku a nezapomeňte sledovat nabídky i klubovou aplikaci, ve které naleznete vše z vašeho oblíbeného obchodního centra. 

Sdílejte s přáteli
Skip to content