Search
Generic filters

Zpátky do lavic. Jak si zpestřit začátek školního roku?

3 minuty

Návrat do lavic může být pro některé děti náročný, ale existuje několik způsobů, jak jim tento návrat do školy zpříjemnit. Poradíme vám, jak své školáky potěšit.

Chutná a výživná svačina

Zdravá svačina zajišťuje energii pro školní aktivity, a zároveň má také pozitivní dopad na celkové zdraví a výkon. Zpestřete jim odpolední svačinu pestrou dobrotou. Nezapomínejte na dostatek ovoce, zeleniny i ořechy. Radost jistě uděláte veselou dózou a lahví. Skvělý výběr mají v prodejně Banquet.

Motivační odměna

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak dětem udělat radost, jsou různé hračky a pomůcky. Tímto způsobem ukážete, že nový školní rok může být zábavný a plný nových věcí. Potěšte svého školáka například novým plyšákem z ráje hraček Pompo.

Posezení nad dobrotou

Pro některé děti může být začátek školního roku stresující, a proto dbejte na vzájemnou komunikaci a dopřejte si pěkné společné chvíle. Nezapomínejte vyslechnou pocity i obavy svého dítěte. Navštivte vaše oblíbené místo a dopřejte si sladkou odměnu. V naší Bistrotéce si vybere každý.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content