Search
Generic filters

Zlepšete svou paměť a koncentraci. Stačí zařadit tyto věci.

3 minuty

Paměť a koncentrace jsou klíčovými aspekty našeho každodenního života. Naštěstí však existuje několik jednoduchých a přírodních způsobů, jak je podpořit a posílit.

Začněte s pohybem

Pravidelná fyzická aktivita zvyšuje průtok krve do mozku, což zlepšuje kognitivní funkce a paměť. Po práci si tak dopřejte procházku nebo jinou aktivitu, během které budete na čerstvém vzduchu. V prodejně Alpine Pro se navíc můžete vybavit pohodlným oblečením a vybavením.

Doplňky stravy

Znáte gingko a lecitin? Ginkgo obsahuje látky, které zlepšují krevní oběh a dodávání kyslíku do mozku, což může zvýšit mentální ostrost a koncentraci. Lecitin je přirozeně obsažený v každé živé buňce. Bývá označován jako „potrava pro mozek“. V prodejně Dr. Max mají skvělý výběr.

Vitamínová bomba

Ovoce plné vitamínů, antioxidantů a vlákniny může zlepšit mozkové zdraví. Zejména borůvky jsou známé svými pozitivními účinky na kognitivní funkce a paměť. Dopřejte si alespoň 2 až 3 porce ovoce denně. V prodejně UGO vám navíc připraví vitamíny nabitý nápoj, který navíc skvěle chutná.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content