Search
Generic filters

Zamilujte si vodní sporty! Zkuste například oblíbený paddleboarding.

3 minuty

Znáte paddleboarding? Jedná se o skvělý způsob, jak se zapojit do aktivního životního stylu a užít si krásnou přírodu. Dozvíte se, jak se na tento sport vybavit.

Vhodné oblečení

Paddleboarding je skvělý sport, který kombinuje rovnováhu, sílu a relaxaci. Jednoduše se postavíte na prkno a pomocí vesla se pohybujete na vodě. Zruční nadšenci tohoto sportu se nemusí ani namočit, a proto můžete zvolit i sportovní legíny i triko. V prodejně Sport Vision naleznete pohodlnou obuv i oděv.

Vodní radovánky

Věděli jste, že první zmínky o podobné aktivitě se objevily již ve starověkém Peru, kde rybáři používali prkna k pohybu po vodě pomocí pálky na veslování? Přece jenom se jedná o vodní sport, a proto byste měli s sebou mít sbalené i plavky. V případě namočení můžete být bez obavy a užít si letní osvěžení naplno. V prodejně Triola si vyberete.

Neopomíjejte opalovací krém

Až se vydáte na koupaliště nebo k jezeru, rozhodně s sebou nezapomeňte přibalit opalovací krém. Při paddleboardingu se totiž vystavujete slunečnímu záření, které může vést k nepříjemnému spálení a poškození pokožky. Nezapomeňte se tedy pravidelně mazat opalovacím krémem. Velký výběr naleznete v lékárně Dr. Max.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content