Search
Generic filters

Zachumlejte se do hřejivých svetříků

Ačkoliv se shodneme na tom, že se lehké letní šatičky a topy těžce opouštěly, i podzimní a zimní období má kouzlo v teplejším odívání. Určitě se shodneme, že vidina teplého svetru, hřejivé přikrývky a teplého čaje je to, co nám chladnější měsíce připomíná nejvíce. Jaké svetříky můžeme zvolit na běžné denní nošení? Přinášíme vám hřejivé tipy, které rozhodně nekoušou, a to dle typu vaší postavy! 

 

U postavy tvaru hrušky volte delší střihy

Ženy tohoto typu postavy se mohou pyšnit štíhlým pasem, ale naopak je mohou trápit širší stehna a hýždě. Pokud jste také majitelkou tohoto typu postavy, volte spíše svetříky nebo kardigany s délkou k bokům. Silnější dolní partie tak lichotivě zakamuflujete a zdůrazníte štíhlou siluetu. Co se barvy týče, můžete se soustředit na světlé tóny béžové, starorůžové nebo také na pestré pastelové odstíny. Abyste zdůraznily horní partie, vůbec se nevyhýbejte volánkům, výraznějším vzorům nebo jiným aplikacím, které pozitivně upoutají pozornost. Bát se nemusíte ani efektu spadlých ramen, které neujdou žádnému zvědavému mužskému pohledu. V kombinaci s tmavými kalhotami se vaše postava v dolní části opticky zeštíhlí. 

 

U postavy tvaru jablka volte jednotnější barvy

Tato postava, oproti hruškovitému tvaru siluety, se můžeme setkat spíše s větším bříškem a výrazným dekoltem. V tomto případě byste se měly vyhýbat střihům, které siluetu nelichotivě rozšiřují. Vyvarujte se i výraznějším vzorům, nebo třpytivým aplikacím, které nedostatky ještě více zdůrazňují. Vaše přednosti zdůrazní svetříky s véčkovým výstřihem, které vyzdvihnou vaše přednosti a zároveň i prodlouží krk. Ke svetru bezvadně sednou kalhoty rovného střihu, které zdůrazní štíhlé nohy. Tím vaše postava dosáhne i štíhlejšího efektu. 

 

Atletické postavě budou slušet střihy zdůrazňující ženskost

Jste-li majitelkou sportovní postavy se širokými rameny, nebo naopak dívčí postavy s útlými boky, volte typy s kulatým nebo véčkovým výstřihem. Sportovním typům postavy propůjčí tyto střihy více ženský vzhled. Lichotit budou i šněrovací kardigany se zavazováním u pasu. Jemný ženský look propůjčí i perlové a krajkové aplikace

 

U postavy přesýpacích hodin zdůrazněte délku nohou

Můžete-li se pyšnit siluetou ve tvaru přesýpacích hodin, pak jste šťastnou ženou a můžete si dovolit přiléhavější střihy. Volit můžete i roláky s ozdobnou knoflíkovou aplikací. Skinny džíny nebo úzké střihy kalhot perfektně zdůrazní vaše gazelí nohy. 

 

Jaké máte oblíbené podzimní kousky? Kterým úlovkem se můžete již nyní pyšnit? Neváhejte se s námi podělit o fashion kousky a sledujte náš blog a klubovou aplikaci, kterou můžete mít i ve vašich chytrých telefonech. 

Skip to content