Search
Generic filters

Vystylujte se na oblíbené sportovní aktivity

Jaro i léto jsou období, která přejí nespočet venkovním sportovním aktivitám. Po delší odmlce, kterou za sebou máme a kdy jsme nemohli ani navštěvovat fitness centra, byly právě venkovní aktivity a venkovní hřiště s možností provádět kruhové tréninky, jednou z variant. Ať už jsou to tyto aktivity, nebo další jiné, nemusíte se ve sportovním outfitu uskromňovat na jedny obnošené legíny a tričko od omáčky.

Je totiž dokázáno, a to nejen u denního outfitu, že oblečení, které máme na sobě, ovlivňuje naší náladu. Pokud se tedy chcete donutit k jakémukoliv sportovnímu výkonu,  vytvořte si takový sportovní outfit, ve kterém se nejen pořádně zapotíte, ale bude i slušivým. Tým Varyády prozkoumal letošní kolekce a rozhodně nemusíte zůstat u nevýrazných motivů. 

Za šedou myšku ani při běhu!

Významný vliv v oblékání hrají i barvy. Minimalismu a přírodním barvám sice fandíme i my ve Varyádě, ale čas od času není na škodu si pořídit alespoň jeden výraznější kousek. U sportu se nemusíte výraznějších odstínů bát vůbec. Na sportovní módě barvami nemusíte šetřit a vsadit můžete i na výrazné neonové. Pokud se přeci jen radikální změny bojíte a nechcete být na běžecké stezce výrazní, můžete oživit neonkami jen jeden sportovní kousek. Takovou první změnou mohou být třeba zářivé růžové tenisky, legínyvýraznějším prvkem, nebo neonkové tričko. Do takového sportovního dresu se vám bude chtít jedna báseň a ani běh pro vás nebude trestem, ale naopak odměnou. 

Nezapomeňte ani na teplejší svršky do chladného počasí

I když v teplejší dny přeje počasí spíše venkovním aktivitám, pokud jste spíše večerní běžci, nebo sport provozujete pdo širým nebem celoročně, patrně se vyplatí vyladit váš sportovní dress code i do chladnějších dnů. Nebudete tak nemile překvapeni, nebudete hledat ani výmluvy na to, proč nejít sportovat a navíc bude ladit od hlavy až k patě. Na ranní nebo večerní bruslení si můžete opatřit lehkou bundu nebo mikinu, které vás lehce zahřejí, pokud by vás sportovní aktivita přece jen více zahřála, můžete si uvázat kolem pasu. Nebojte se poohlédnout i po výraznějších kouscích s reflexními prvky. 

Neposedné vlasy zkroťte čelenkou 

Jste-li inline nadšenci, rádi běháte nebo se zkrátka rádi protahujete na józe, určitě doporučujeme poohlédnout se například po sportovní čelence, která neposedné pramínky zkrotí. 

Sportovní podprsenky nejsou tabu 

Zapomeňte na chvíli na krajkové motivy a zaměřte se na to, abyste se cítily ve sportovní podprsence především pohodlně. Ať už chodíte na jógu, běháte nebo navštěvujete fitness, neměla by vás podprsenka nikde škrtit a omezovat vás v jakékoliv pohybové aktivitě. Také by měla dobře odvádět pot a být odolná vůči opotřebení. Podprsenky mohou i hravě nahradit sportovní topy nebo triko, proto se při výběru ohlížejte i na jejich praktičnost. 

Plánujete si i vy pořídit nějaký ten výraznější kousek? Podělte se s námi o vaše nákupní tipy a nápady. 

Sledujte naše aktuální nabídky a klubovou aplikaci, kde naleznete ty veškeré nabídky a tipy na jednom místě. 

Skip to content