Search
Generic filters

Vyrazte si na piknik. Tohle vybavení oceníte.

3 minuty

Piknik je jednoduchý způsob, jak si užít čas v přírodě, relaxovat a strávit příjemný čas s blízkými. Je to chvíle plná radosti, jídla a zábavy. Přinášíme vám tipy, jak se na něj vybavit.

Něco dobrého na zub

Vytvořte si piknikové menu, které bude zahrnovat vaše oblíbené dobroty. Jídlo pod širým nebem má speciální chuť a přidává do piknikové atmosféry další dimenzi. Spoustu dobrot si rovněž můžete zakoupit i v naší oblíbené Bistrotéce, kde mají delikátní chlebíčky i něco sladkého na zub.

Pikniková výbava

Pohodlná a odolná deka je základem pikniku. Pro pohodlnější přenášení jídla se vám bude hodit košík. Vždy se připravte na změnu počasí. Nezapomeňte na pohodlné oblečení i sluneční brýle. Rovněž si s sebou vezměte dostatek vody. V prodejně Alpine Pro sežene nejen funkční oblečení, ale i další potřebnou výbavu.

Relax s knihou v ruce

Čtení knihy na pikniku je jedinečný způsob, jak spojit radost ze čtení s uvolněnou atmosférou přírody. Příjemný vánek, šumění listí nebo zpěv ptáků vytvářejí příjemnou kulisu pro vaše chvíle s knihou. V prodejně Kanzelsberger si rozhodně vybere. Na výběr je ze spoustu poutavých románů, ale i klasickou literaturu.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content