Search
Generic filters

Vychutnejte si horké nápoje, které zahřejí u srdce.

3 minuty

Co může být lepšího, než si doma dopřát horký nápoj, který zahřeje tělo i duši? Zkuste si v pohodlí domova připravit následující horké nápoje.

Balzám na nervy

Předvánoční čas může být i poněkud stresujícím obdobím. Zasněte se u šálku lahodného čaje, který vás okouzlí svou vůní i chutí. V prodejně Oxalis naleznete velké množství čajů, které vás příjemně uvolní. Zakoupit zde můžete spoustu vánočních čajů i směsice bylin s názvem Balzám na nervy.

Probuďte smysly

Navštivte útulnou kavárnu Tchibo, kde se vůně čerstvé kávy mísí s vůní lahodných zákusků. Nejen, že zde můžete nakoupit i spoustu vánočních dárků, zároveň doplníte kofein na další nákupy. Zrnkovou kávu si navíc můžete zakoupit a připravit si ji i doma. Fantazií se meze nekladou, zkuste do šálku kávy přidat čokoládu nebo dýňové pyré.

Vůně a chuť Vánoc

K Vánocům rozhodně patří svařák, který příjemně zahřeje a provoní celou domácnost. Příprava je jednoduchá. Stačí vám láhev červeného vína, pomeranč, citron, cukr a koření. Vše dobře promíchejte a už jen vychutnávejte kouzlo blížících se Vánoc. V prodejně Bistrotéka naleznete nejen vína, ale i spoustu dobrot.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content