Search
Generic filters

V manikúře a pedikúře zákazy neexistují!

Nastal čas, kdy vytáhnout vaše drápky z domácího prostředí a svěřit je do rukou profesionálů. A protože máme léto, kdy není žádná barevná kombinace tabu, vyjděte z komfortní zóny nude odstínů a opřete se i do pestrobarevných motivů!

Co takhle ovocný sorbet i na nehtech? 

Léto máme spojené s osvěžujícími nápoji, sezónním ovocem, ledovou tříští a zmrzlinou. Co takhle dát i vaší nehtové fasádě šťavnatý summer vzhled? Profesionálové ze salonu Kasiano vám rádi poradí s výběrem a pokud jde o odstíny červené nebo růžové, které nejblíže připomínají letní zmrzlinovou slast, nebojte se zvolit i sytější paletu. Červená barva se postará o to, že vaše ruce budou k zulíbání a růžové odstíny kombinaci nádherně zchladí, tak jak to máme v létě rádi všichni! 

Pistáciové opojení

Ať už si necháte manikúru a pedikúru provádět od profesionálů, nebo se budete hýčkat doma a zvolíte kombinaci z vaší sbírky laků, bude výběr té správné pistáciové stejným oříškem jako výběr té správné červené. Pro dosažení pistáciovo-mintového odstínu můžete použít modrý pastelový lak, pod který aplikujete menší vrstvu narůžovělého laku. 

Tropická zelená nebo tajemně smaragdová 

U zelených odstínů ještě zůstaneme. Ani s trávově zelenou totiž nebudete působit výstředně. Vše, co se pojí s přírodou a jejími elementy je hitem letošního roku, který je ve spojení s přírodou ještě více jak v předchozích obdobích. Přece jen, jsme poslední dobu trávili ve venkovním prostředí více času. Necítíte-li se na odvážnější zelenou, ale přece jen jste fanoušky zemité zelené, může vaše nehty, ať již zvolíte manikúru nebo pedikúru, zdobit tajuplná smaragdová. Výhodou tohoto teplejšího zeleného odstínu je i jeho snadná kombinovatelnost s letními outfity. 

Nadčasová černá 

Ač bychom se měly přece jen po delší beauty odmlce odvázat, ani nadčasová černá není v letních měsících out. A rozhodně není jen pro punkerky. Můžete ji spojit s jinými laky na nehty a vytvořit si barevnou mozaiku. 

Citrusové šílenství 

Že je pro vás žlutá nebo oranžová až moc extravagantní? Zkuste alespoň během letních měsíců zapomenout na zaběhlé konvence a nechte si vytvořit na mandarinkové, pomerančové nebo citronové mix variace. 

Pastelově modrá s mořským nádechem 

Pozitiva uklidňující modré barvy jsou nám již známy. V letních měsících navíc odstíny pastelově modré nebo modrošedé působí nádherně chladivě. Navíc vynikne i letní opálení na pokožce. 

Vaší oblíbenou nude spojte s pastelovými odstíny

K romantickým květinovým šatům nebo pudrovým halenkám určitě nepochybíte pastelovými odstíny, jimiž můžete doplnit nude look nehtů, kterého se nechcete úplně vzdát. A pokud se na pastelovou paletu ještě necítíte, můžete si na nude lak nechat aplikovat minimalistické květinové motivy. 

Jakou variaci jste si nechaly vytvořit vy? Sdílejte s námi vaše nehtové inspirace!

Profíci ze salonu Kasiano se na vás těší. 

Neváhejte také sledovat naše nabídky, které naleznete i s našimi blogerskými tipy v přátelské klubové aplikaci. 

Řekněte to svým přátelům

Skip to content