Search
Generic filters

Upečte si netradiční sušenky. Recept je jednoduchý.

3 minuty

Podzimní počasí vábí k domácím aktivitám. Upečte si a provoňte domov netradičními sušenkami. Příprava je jednoduchá a fantazií se meze nekladou.

Jemné máslové těsto

Dokonalé sušenky vytvoříte snadno z tradičního máslového těsta. Připravte si 225 g másla, 150 g cukru, 2 vejce, 375 g hladké mouky, 1/2 lžičky prášku do pečiva, 1 lžičku vanilkového extraktu a špetku soli. Vše vložte do mixéru a důkladně promíchejte. V prodejně Datart naleznete skvělý výběr kuchyňských robotů.

Nebojte se experimentovat

Do těsta můžete přidat téměř vše, co máte rádi. Pro dokonalou zelenou barvu sušenek, můžete například do těsta přidat matcha čaj. Milovníci bylinek se rozhodně nemusí bát varianty s levandulí. Spoustu lahodných čajů naleznete v prodejně Oxalis.

Použijte veselé formičky

Aby sušenky pěkně vypadaly, můžete použít hravé formičky a vykrajovátka z prodejny Tescoma. Děti jistě ocení zvířecí motiv. Pro svého partnera či partnerku můžete naopak připravit sušenky ve tvaru srdce. V prodejně můžete zakoupit i šikovná zdobítka.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content