Search
Generic filters

Únoru velí extravagantní vodnáři a romantické ryby

Únor – měsíc, kdy se setkává extravagantní Vodnář a romantická Ryba

Vodnář a Ryba jsou znamení, která se v některých rysech velmi shodují, a platí to zejména pro jejich zasněnou a idealistickou povahu. U Vodnářů se spíše setkáváme s větším smyslem pro praktičnost a realitu, kdežto u Ryb s větším únikem do fantazií. Tyto a další povahové rysy nám mohou napovědět, čím bychom mohli udělat zástupcům těchto znamení radost, pokud si vy sami lámete hlavu nad vhodným dárkem.

Previous slide
Next slide

Dobrodružný Vodnář a zasněná Ryba

Vodnář i Ryba se společně setkávají v únoru a obdarovat obě tyto znamení nebude taková věda, jak se na první pohled zdá. Obě znamení mají široké spektrum zájmů, takže se vám určitě podaří do některého z nich trefit.

 Připomenutí cestovatelských zážitků a vzpomínek ocení obě dvě znamení

 Vodnář je vzdušné znamení, a stejně jako Blíženec nebo Váha potřebuje být neustále “v luftu”. Letenkou, jízdenkou nebo dobrodružným výletem, pokud budou ještě překvapeními, určitě nic nezkazíte, protože ta Vodnáři mají rádi. Pocit, že neustále balí kufry je uspokojuje víc než cokoliv jiného, zvlášť, pokud se při cestování mohou ještě dále vzdělávat a rozšiřovat obzory. Pravda, teď jsou tyto možnosti značně omezené, ale pokud se přece jen tohoto nápadu nevzdáme, můžeme našemu vodnářskému příteli, o kterém víme, že rozhodně neposedí, darovat fotodárky, kde si bude moci připomenout cestovatelské zážitky. A není lepšího času na to, abychom si mohli udělat pořádek v albech a foto vzpomínkách než nyní. Prodejna Cewe aktuálně nabízí možnost si i vaše fotografie vytisknout rovnou ve fotokiosku. Odpadá vám tak dlouhé čekání na vyvolání snímků. Dobrá zpráva je, že můžete tisknout rovnou z Vašich chytrých telefonů. A pokud budete chtít ke vzpomínkové fotografii dokoupit rámeček, tým Cewe prodejny vám rovnou i poradí s jeho výběrem.

Zrozenci ve znamení ryb fotodárky také potěší, obzvláště, pokud je váš protějšek romantický a sentimentální typ ryby, který ocení zvěčnění vašich společných chvilek na fotoobrazu nebo dalších jiných zajímavých fotodárků. Pokud jste navíc fanoušky těchto dárků a všeho, co souvisí s tvorbou fotografií, neváhejte se rovněž zúčastnit aktuální soutěže s CEWE Fotolab, kde můžete vyhrát fotoaparáty, příslušenství nebo dárkové poukazy. Soutěž trvá do 31. března 2021

Neustále aktivní Vodnáři vs. klidné Ryby a sportovní aktivity

Vodnář rád zkouší nové a nové výzvy a nebojí se neznámého. Jeho záběr je všestranný, obzvláště, pokud může ukázat svou soutěživou stránku a může-li navíc i vést při sportu tým. Určitě se na vás nebude zlobit, pokud jej obdarujete běžeckou obuví, protože tu potřebuje tento tvor mít kvalitní. Ženy Vodnářky ocení, pokud i při výkonu sportu budou moci vypadat jako ženy se vším všudy, a to díky slušivým sportovním modelům. Aktuálně můžete využít i výhodných 70% slev, které A3 Sport nabízí.  

Zrozenci Ryb, a to v obou pohlaví, dávají přednost spíše nenáročným sportovním aktivitám, ve kterých nejde ani tak o vydání veškerých sil. Volí spíše odpočinkové aktivity spojené s relaxací jako jógu, pilates nebo obyčejnou chůzi. Pro nadšence odpočinkových aktivit připravila pohodlnou kolekci prodejna Tchibo. A vězte, že se budete cítit opravdu pohodlně.

Něco pro krásu ducha i těla

V čem se mnohdy Vodnář s Rybou odlišují je právě jejich životní tempo. Zástupci Ryb nejsou zrovna fanoušky uspěchaného životního stylu a pokud cítí, že je na ně nějakým způsobem vyvíjen nátlak, uplavou tím směrem, který jim více vyhovuje. Ryby naopak vyhledávají méně stresující situace. Nepochybíte určitě, pokud je podarujete kvalitním čajem s ibiškem, který kromě jeho pozitivních účinků na zdraví odbourává právě nežádoucí stres, ke kterému můžete vybrat i hrnek s veselým motivem. Ani Vodnáře však kvalitním čajovým nápojem neurazíte, i když málokdy uvidíte toto znamení jen chvíli na jednom místě, nebo dokonce relaxovat. Určitě neuděláte krok vedle, pokud mu vyberete čaj pro stimulaci kreativity a dobré nálady.

Ryby také potěší jakákoliv pěna do koupele, s uklidňujícími účinky ylang ylang a kokosu určitě zabodujete na jedničku. O ylang ylang je celkově známo navíc, že má uklidňující účinky. Pokud máte v současné době rozhozený režim a problémy s nespavostí, taková horká koupel s porcí pěny vás jistě příjemně ukolébá. A protože je pro nás i Oxalis důležité vaše zdraví, rozhodli jsme se přizpůsobit a vaše objednávky pro vás budou expresně připraveny. Online objednávka vám bude nachystána do 90 minut od vašeho objednávní.

Protože Vodnářky mají rády výrazné kousky, ani ruce nesmí zůstat pozadu a obzvláště v tomto období, kdy schováváme většinu svého obličeje za roušky, mohou zvýraznit nehty některým z gelových laků na nehty v trendy barvách. Výdrž těchto laků je až 10 dní, čili se nemusíte obávat oprýskaných nehtů po pár dnech.

Vůně pro rebelující vodnáře a romantické ryby

I když většinu času nyní trávíme ve svých domovech a nemotivuje nás to k nákupu parfémů, i tak se shodneme na tom, že vůně je taková výsledná tečka poté, co se oblékneme a vycházíme do víru dění. Právě tato závěrečná část je jakýmsi vylepšením celého outfitu a i když se naše cesty omezily za poslední dobu na minimum, může nám výběr nové vůně zpříjemnit dny. 

Marionnaud myslela na mužské protějšky ve Vodnáři, pro které je tak typické jejich rychlé tempo, touha po nových zážitcích a zábavě. Pokud takový živel jste, nebo je jím vás protějšek, určitě bude potěšen z výběru Alfreda Dunhilla a edice Iron Racing Blue. Mademoiselle Rochas In Black od Rochas je ideálním typem pro ženu s rebelským a nekonvenčním pohledem. Tato žena se nebojí provokovat, ale zároveň se chová žensky a je sama sebou. Naopak čisté a jarní vůně plné nevinnosti od Marca Jacobse budou těmi pravými pro romantické ženy Ryby. Boucheron a jeho Quatro budou lichotit muži v Rybách, pro kterého je  důležité, aby se jeho styl hodil k momentální náladě a souznil s jeho klidem, se kterým jde svým životem.

Pro Ryby něžné motivy, Vodnářky spíše výrazné doplňky

Ženy v Rybách si potrpí na jednodušší a minimalistický styl, ale určitě není pravda, že by se vyhýbaly výrazným doplňkům. Můžeme však v jejich odívání spatřit jemnost, dost často dávají přednost béžovým odstínům, bílé barvě, případně pudrové růžové. I přesto, že se řídí heslem méně je někdy více, jsou díky svému stylu v odívání vždy nepřehlédnutelné. K muži ve znamení Ryb se také hodí všechny odstíny hnědé, spíše upřednostňuje přírodní barvy a tak, aby oděvem nevyčníval z davu, ale spíše s ním splynul. 

Jestli o nějakém znamení můžeme říci, že spíše sází na udržitelnost, jsou jím opravdu Ryby, u kterých se opravdu můžeme setkat spíše s tím, že se snaží jednotlivé kousky šatníku kombinovat, než aby zbytečně hromadily ty nepotřebné.Tohoto konceptu udržitelnosti se věnuje právě Tchibo ve svých kolekcích, které kromě toho, že jsou slušivé, jsou pohodlné pro každého. Vodnáři a Vodnářky mají rádi výrazné kousky a libují si také v pořizování doplňků. Potrpí si na eleganci a aby byly vidět jejich přednosti. Vkusným a elegantním doplňkem, za který bude ráda každá Vodnářka bude jistě i kabelka přes rameno nebo třeba šátek, který může skvěle podtrhnout denní outfit, ale může být také mnohostranným oživením outfitu jako šátek, čelenka, nebo zvýraznění poutka u kalhot.

A co jste přichystali pro vaše milované Vodnáře a Ryby vy?

 

Naše nabídky přehledně na jednom místě ZDE.

Pokud chcete mít novinky o OC Varyáda v malíku a mít informace o všech slevách a akcích, neváhejte využít přehlednou aplikaci Varyády.

Skip to content