Search
Generic filters

Tipy pro romantického Valentýna.

3 minuty

Svátek zamilovaných je za rohem, proto vám přinášíme pár jednoduchých tipů, jak si tento speciální den užít co nejvíce.

Oblečte se do krajky

Krajka je jemná, zároveň však záhadná a sexy. Byť po ní většina žen nesáhne dennodenně, jsou příležitosti, kdy je jasnou volbou. Valentýn je bezesporu jednou z nich. Budete se v ní cítit a působit žensky a neodolatelně, a to bez ohledu na typ postavy i věk. Široký výběr krajkového prádla naleznete v prodejně Triola.

Nechte promluvit květinu

Květina ženu potěší vždy, takže ani na Valentýna s ní určitě nešlápnete vedle. Pokud nevíte, kterou má nejraději, sáhněte po královně květin – růži. Radost udělá ve vášnivé rudé, jemné bílé, neobyčejné modré, ale i v jiných barvách. Doplnit ji můžete milým vzkazem a sladkou drobností. Nejen růže a zamilované čokolády naleznete v prodejně Květiny Novák.

Sladká láska

Pokud milujete malá milá gesta a ruční tvorbu, do které dal její autor kus sebe, jistě vás nezklame nabídka prodejny Bistrotéka. Ať už si vyberete krásné perníčky, křupavé zamilované oříšky, nebo něco jiného, nezapomeňte sáhnout třeba po chutných chlebíčcích k televizi. Tohle vaši drahou polovičku rozhodně potěší!

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content