Search
Generic filters

Tipy na vánoční dárky do sta korun, které potěší každého.

4 minuty

Většina z nás zná ten pocit, že bychom o Vánocích chtěli obdarovat spoustu lidí, ale naše peněženka není bezedná. Naštěstí existuje spousta krásných dárků, které jistě udělají radost i za pár korun.

Hrnečky, které potěší zevnitř i zvenku

Hrneček je takový vděčný dárek – je praktický a velice variabilní. Vybírat tak můžete ze spoustu designů, tvarů, velikostí, ale i třeba přidaných funkcí. V prodejně Pepco například naleznete velký výběr vánočních hrnečků i dekorací, které potěší každého.

Darujte krásu

Kosmetickými produkty potěšíte nejen každou ženu. Obzvláště v období kolem Vánoc, kdy jsou lidé často v jednom kole, je voňavá pleťová maska skvělým důvodem, proč zpomalit a na chvíli si dopřát relax. Širokou nabídku pleťových masek nabízí prodejna DM drogerie.

Krása, která zahřeje

Neotřelým dárkem je pak speciální druh čaje, který vám při zalití horkou vodou doslova rozkvete před očima. Tyto čaje se motají ručně z ještě nerozevřených pupenů, vybrat si můžete z mnoha přichutí a liší se i druhy květů. Kvetoucí čaje najdete ve specializovaných obchodech jako je prodejna Oxalis.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content