Search
Generic filters

Tipy na skvělou grilovací párty i v pohodlí domova.

3 minuty

Skvělou grilovací párty hravě zvládnete i v pohodlí domova s kontaktním grilem. Na osvěžení přijde vhod lahodný ledový čaj. Poradíme vám, jak na to.

Sáhněte po kontaktním grilu

Pokud zrovna nevlastníte zahradu, nemusíte se obávat. V prodejně Datart naleznete senzační elektrický gril, který má odnímatelné nepřilnavé desky. Díky elektrickému pohonu se navíc vyhnete nutnosti dokupovat uhlí nebo plynové bomby a taky všudypřítomnému dýmu. 

Chutný masový i zeleninový špíz

Na skvělé grilovací párty rozhodně nesmí chybět špíz!  Oblíbená kombinace je například prokládání kuřecího prsa, červené papriky a cibule. Veškeré potraviny zakoupíte v prodejně Albert. Špíz skvěle vypadá, a zároveň si na špejli můžete dát vše, co máte vy a návštěva nejraději.

Vytáhněte se s ledovým čajem

Nezapomeňte připravit pro sebe a své přátelé osvěžující nápoj. Skvělou volbou je i domácí ledový čaj. V prodejně Oxalis naleznete parádní směs přímo na přípravu ledového čaje. Doporučit můžeme například Ledový čaj Broskev – Citron. Čaj stačí připravit dle návodu a následně přidat sladidlo, plátky citronu a kostky ledu.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content