Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce

Stop vypadávání vlasů.

4 minuty

Vypadávání vlasů je nepříjemný problém, který může mít různé příčiny. Máme pro vás skvělé tipy, jak podpořit růst vlasů a omezit tak jejich vypadávání.

Změna jídelníčku

Vitamíny hrají klíčovou roli v prevenci vypadávání vlasů a podpoře jejich zdravého růstu. V lékárně Dr. Max se můžete zaměřit například na doplňky stravy s biotinem (vitamín B7), je známý svou schopností zlepšovat keratinovou infrastrukturu vlasů, což posiluje vlasy a podporuje jejich růst.

Zkuste sérum

Séra na vlasy jsou účinným prostředkem v boji proti vypadávání vlasů. Jsou obohacena o koncentrované účinné látky, které pronikají hluboko do vlasových folikulů a pokožky hlavy, což podporuje růst vlasů a posiluje jejich strukturu. V drogerii Dm mají skvělý výběr.

Obraťte se na přírodu

Věděli jste, že vám v boji proti vypadávání vlasů může pomoct kopřiva? Obsahuje mnoho vitamínů a minerálů, které jsou pro zdraví vlasů nezbytné. Odvar z kopřivy může posílit vlasy a zlepšit jejich růst. Zaměřte se tedy na šampony s výtažkem této byliny. S výběrem vám poradí v prodejně Yves Rocher.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content