Search
Generic filters

Správná péče o nehty. Tohle jste možná nevěděli.

3 minuty

Ruce jsou naše vizitka, a proto bychom neměli zanedbávat jejich péči. Nebojte se vyzkoušet domácí manikúru a zařaďte tyto věci.

Domácí manikúra

Aby vaše nehty vypadaly skvěle, je nezbytné dopřát jim péči v podobě speciálních vyživujících laků na nehty. Vyživující olej s obsahem vitamínů poskytne intenzivní péči a posiluje nehtovou ploténku. V drogerii Dm naleznete nejen skvělý výběr vyživujících i barevných laků, ale i sadu pro manikúru.

Sametová pokožka

Denní hydratace pomáhá ochránit vaše ruce před vysoušením, praskáním a nepříjemným pocitem suchosti. Po krémech na ruce bychom se tedy měli ohlédnout nejen v zimních měsících. Skvělý výběr mají v prodejně Yves Rocher. Doporučit můžeme například Krém na ruce Kokos.

V hlavní roli biotin

Pro dosažení zdravých a krásných nehtů je klíčové zajistit vhodný přísun několika důležitých vitaminů do vaší stravy. Zapomínat bychom neměli na vitamin A, E, C, B5 a D. Klíčovou roli má  rovněž biotin, který je důležitý pro strukturu nehtů. V lékárně Dr. Max vám rádi poradí s výběrem.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content