Search
Generic filters

S tímhle vám oblečení a obuv vydrží déle.

4 minuty

Co udělat pro to, aby oblečení zůstalo dlouho voňavé a čisté? Poradíme vám, jak na to.

Skvrny řešte ihned

Není novinkou, že barevné prádlo má občas tendence pouštět barvu a poničit se tak navzájem. Problematická je v tomhle směru barva červená. Pokud se potýkáte se zaschlými skvrnami, pomoct může například bílá soda. V drogerii Dm naleznete spoustu pracích prostředků, které jsou navíc i ekologické.

Zkuste impregnaci

Investice do impregnace obuvi se rozhodně vyplatí. Za prvé, impregnace chrání obuv před vnějšími vlivy, jako je vlhkost, déšť a špína. Dále zabraňuje pronikání vody a vlhkosti, což snižuje riziko vzniku plísní a bakterií. V prodejně Intersport vám rádi poradí s výběrem vhodných sprejů.

Dejte sbohem zažloutlé košili

Pro odstranění zažloutlých skvrn od potu na oblečení existuje několik účinných metod. Jednou z nich je namočení místa v roztoku vody a octa v poměru 1:1. Přidat můžete případně i bílou sodu. Tuto směs nechte působit na skvrně asi 30 minut před vypráním. Pokud se vám košili zachránit nepodaří, jistě si vyberete v prodejně Koutný.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content