Search
Generic filters

Rozkveťte jako jabloně a třešně!

I když už nám krásně zbarvené stromy, pod kterými si zamilované páry na 1. máj vyznávaly lásku, téměř opadaly, můžete se i tak, dámy, zahalit do ovocných motivů. Přinášíme tipy na svěží vůně a doplňky, symbolizující budoucí teplé měsíce.

Jó, třešně zrály!

 

Pokud si libujete v třešňovém opojení, určitě nesmí ve vaší voňavé výbavě chybět Eau Fraiche. Výhodou vůně je menší obsah aromatických esencí než u klasických parfémů nebo parfémovaných vod. Díky tomu můžete parfémovanou vodu používat častěji, během parných dní nebo jako lehkou tělovou mlhu. Pro zvýraznění účinku vůně můžete používat společně se sprchovým gelem. Aby vaše rty byly na letní měsíce k zulíbání a mohly jste si užívat opět šťavnatých lesků na rty a pestrých rtěnek, určitě dbejte i o jejich péči! Vyplňující textilní maska na rty Replump mask obsahuje výtažek z třešně a panthenolu. Vaše rty krásně vyhladí a hydratuje. Slunečné dny dávají zelenou i šatům a sukním různorodých vzorů a barev. Vaši smyslnost a sex-appeal perfektně podtrhne Seductive Red od Guess, která v jejím svrchním tónu obsahuje také mandli a růžový pepř, což tvoří na léto neodolatelně svůdnou kombinaci. 

 

Jablečné opojení jako z ráje 

 

K jarním měsícům patří rozkvetlé jabloně, připomínající budoucí sezónu letních jablíček. Hravou symfonii vytvoříte s Candy Sugar Pop od Prady, která je zárukou kvality, pokud pátráte po hravé letní vůni a přejete-li si na chvíli být rozpustilou dívkou. Rozvernou kombinaci s veselým outfitem vytvoříte i s vůní od Lacoste – L12.12 Pour Elle –  Eau Fraiche, která oslavuje ženskou eleganci a uvolněnost. Je inspirována sladkými makronkami, ale v hlavě je opět zastoupeno šťavnaté červené jablko. Granátová jablíčka u nás sice nerostou, ale i tak si můžete užít v koupeli jejich vůni v kombinaci s pomerančovou. Pokud máte za sebou náročný den, vychutnejte si jedinečný okamžik, který můžete doplnit masáží obličeje olejíčkem z granátového jablka

 

A jaké nové přírůstky si plánujete pořídit na letošní období vy? Sledujte naše novinky a klubovou aplikaci, kde pro vás máme aktuální žhavé slevy! 

Sdílejte s přáteli
Skip to content