Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce

Připravte si tuhle fantastickou limonádu!

Teplé počasí si žádá příjemné osvěžení! Připravte si tuto fantastickou limonádu, která je ideální pro rodinné pikniky, grilování nebo jen tak pro radost.

Sladké jahody

Na limonádu lze použít jakékoliv ovoce, avšak my jsme si pro tento recept zvolili jahody. Potřebovat jich budete zhruba 1/2 kg. Poté si připravte hrst čerstvé máty, 1 limetku, 1 citrón, 3 lžíce cukru a 1 l perlivé vody. Veškeré ingredience zakoupíte v hypermarketu Albert.

Kouzlo hmoždíře

Pro zintenzivnění chuti je vhodné pár jahod, cukr a mátu protřít ve hmoždíři. Tento krok pomůže uvolnit šťávu z jahod a esenciální oleje z máty, čímž získáte ještě bohatší a výraznější chuť domácí limonády. Hmoždíře zakoupíte v prodejně Tescoma.

Ozdoba na závěr

Aby byla limonáda veselejší, je skvělé ji ozdobit veselým brčkem. Barevná brčka dodají nápoji hravý a atraktivní vzhled, což ocení nejen děti. Skleněná i papírová brčka naleznete v prodejně Pepco.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content