Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce

Připravte si osvěžující ledovou kávu s domácí zmrzlinou.

4 minuty

Příprava na trénink a následná péče je důležitá pro dosažení optimálních výsledků a prevenci zranění. Zde je několik doporučení, co dělat před a po tréninku.

Základem je poctivá káva

Základem výběr poctivé a dobré kávy! Nejlepší variantou je koupě kávových zrnek, které si čerstvě namelete. Čerstvá káva vždy chutná skvěle a navíc provoní i celý domov. Široký výběr kávy naleznete v prodejně Tchibo. Pokud se své ledové kávy nemůžete dočkat, můžete si rovnou zde zakoupit osvěžující kávu s sebou na cestu.

Domácí zmrzlina

Věděli jste, že si krémovou zmrzlinu můžete jednoduše připravit i v pohodlí domova? Na vanilkovou zmrzlinu budete pouze potřebovat: 2 šálky smetany, 1 šálek plnotučného mléka, 3/4 šálku cukru a 1 lžičku vanilkového extraktu. Směs stačí nalít do zmrzlinovače a postupovat dle pokynů výrobce. Zakoupit jej můžete v prodejně Tescoma.

Sladké osvěžení

Hurá, pojďme servírovat! Připravte si vysokou sklenici, do které nalijte zhruba 2 šálky vychladlé silné kávy, 1 šálek mléka nebo smetany a 2 až 3 kopečky zmrzliny. Dle chuti přidejte cukru, sladidlo a případně i ozdobu. Pro veselé sklenice a poháry se zastavte do prodejny Banquet.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content