Search
Generic filters

Potěšte vaše milované kozorohy

Trápíte se tím, jak obdarovat vaše milované kozorohy? Tým Varyády prozkoumal tipy, které pro jejich praktičnost i účelnost obdarovaní určitě ocení!

Pro workoholické kozorohy 

Máte-li ve svém okolí zapřísáhlého pracanta, určitě ocení designové doplňky nejen k jeho práci, ale i k pracovnímu business dress codu. Protože jsou kozorozi tradiční, kromě online kalendářů jsou věrnými fanoušky papírových diářů s tvrdými deskami. Radost určitě uděláte unisex konferenčními deskami, které ocení nejen muži, ale i ženy, které si potrpí na reprezentativní vzhled. Desky disponují uvnitř i blokem, praktickými přihrádkami na potřebné dokumenty a také poutkem na pero. Radost, obzvláště mužským zástupcům tohoto znamení uděláte i elegantním kuličkovým perem v setu s manžetovými knoflíčky v černé dárkové krabičce.

Vidět život více optimističtěji 

Pro kozorohy je typický občasný pesimističtější pohled na svět, což je dáno jejich vlastní náročností na sebe samotné, obzvláště v pracovním životě. Stává se občas, že se jejich vnímání světa odráží i do osobního života. A co takhle jim pohled na svět přece jen trošku vylepšit? Pokud víte, že váš milovaný kozoroh brýle nebo kontaktní čočky nosí, můžete mu s vylepšením pomoci, protože se opět jedná o praktický dárek. Pokud s nošením brýlí nebo čoček váhá, můžete mu objednat úvodní konzultaci se zkušenými optometristy v prodejně Grand Optical. Poté pomohou odborníci z Grand Optical vybrat i vhodný typ brýlí, které budou zároveň i trendy módním doplňkem. Odborný personál z prodejny vám poradí také s výběrem slunečních brýlí tak, aby seděly k vašemu osobitému stylu. Pokud si přejete udělat krůček pro prevenci zraku a tráví-li váš workoholik většinu času před obrazovkou počítače, potěší jej kancelářské brýle Gunnar Vertex Onyx, které účinně odráží ulrafialové světlo z obrazovek a eliminují únavu očí. K dostání jsou na prodejně Datart

Naučte kozorohy odpočívat 

Pracovní tempo kozorohů je mnohdy extrémní. O to více byste měli rohaté blízké podpořit v tom, trávit čas i odpočinkově. Ač se mohou relaxu zpočátku bránit, potěšíte je určitě vonnou svíčkou francouzské značky Panier des Sens. Svíčka s vůní levandule vyčaruje oslavenci radost a podnítí zároveň smysly. Uvažujete-li o praktickém bytovém doplňku, který ocení nejen kozoroh, ale všichni členové rodiny ke chvilce oddychu, pak určitě nepochybíte s křeslem s podnožkou, které vám zaručí příjemné chvíle relaxu s oblíbenou knihou. 

Sledujte naše žhavé povánoční nabídky a neváhejte s námi sdílet, jaký dárek jste pro prosincové i lednové oslavence pořídili! 

Sdílejte s přáteli
Skip to content