Search
Generic filters

Potěšte své zvířecí mazlíčky těmito věcmi.

4 minuty

Domácí mazlíčci nám dovedou kdykoliv zlepšit náladu, udělejte jim radost. Potěší je nejen pamlsky, ale i parádní vychytávky, které jim zpříjemní život.

Za poslušnost i dobrou náladu

Pamlsky jsou skvělým způsobem, jak odměnit svého mazlíčka, ale je důležité dodržovat určitá pravidla. Vyberte kvalitní pamlsky s nízkým obsahem cukru a bez umělých barviv. Sloužit by rozhodně neměli jako hlavní jídlo. Zakoupit je můžete i v drogerii Dm.

Protihltací miska

Existují speciální misky, které pomáhají zpomalit krmení. Tím zabraňují hltání a zlepšují trávení krmiva. Radost svému čtyřnohému kamarádovi rozhodně uděláte i novým pelíškem. Pelíšek zvolte dostatečně velký a snadno čistitelný. V prodejně Pepco naleznete spoustu vychytávek i pěkných hraček.

Jarní zpěv ptáků

Je důležité pamatovat i na venkovní zvířata, jako jsou ptáci. Zakoupením ptačích budek a krmiva poskytnete útočiště a potravu ptákům i v době, kdy je příroda méně štědrá. Odměnou vám bude nejen pěkná podívaná, ale i jarní ptačí koncert. Skvělý výběr mají v prodejně Akvazoo.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content