Search
Generic filters

Podzimní dekorace, které vytvoří kouzelnou atmosféru.

4 minuty

Podzim je časem, kdy příroda začíná přecházet do svých zlatavých odstínů a dny se stávají kratšími. Je to také ideální doba na vytváření útulné atmosféry domova.

Postačí pár dekorací

Pořízení pěkné svíčky a dekorací vám vykouzlí romantickou podzimní atmosféru. Chybět samozřejmě nemohou pro podzim typické dýně a listí. V prodejně Country Rose seženete nejen spoustu dekorací, ale i voňavé svíčky s dřevěným knotem, který praská jako dřevo v krbu.

Čas doplnit si knihovnu

Kniha je jako brána do jiných světů, kde můžete uniknout z chladného podzimního večera do teplých objetí fantastických příběhů. Doplňte si knihovnu romány, díky kterým budou večery daleko příjemnější. V prodejně Kanzelsberger si rozhodně vyberete. Pro nevyléčitelné romantičky můžeme doporučit knihu Nekonečné nebe.

Vytvořte si fotoknihu

Vytvoření fotoknihy je skvělá podzimní aktivita, díky které zachytíte vzpomínky nejen na léto. Uvařte si svůj oblíbený čaj a vybírejte si své oblíbené fotografie. V CEWE vám rádi pomohou s vytvořením vaší originální fotoknihy. Vytvořit si můžete i hrneček nebo jiný předmět s fotografií.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content