Search
Generic filters

Péče o pleť. Co pokožce dopřát denně, týdně a měsíčně?

3 minuty

Na trhu je mnoho produktů, jako je například denní krém, fluid, peeling, hydratační sérum i pleťové masky. Co však naše pleť vyžaduje denně, týdně a co jednou měsíčně?

Ranní a večerní péče

Přes noc pleť pracuje a regeneruje se, a proto bychom ji měli ráno opět očistit. Opláchněte obličej vodou a použijte pleťovou vodu pro dorovnání pH pleti. Nezapomeňte nanést denní krém a až poté make-up. V prodejně Dr. Max naleznete skvělé odličovací gely i krémy.

Pleťová maska, která vyživí pokožku

Pleťové masky představují pro některé ženy sváteční rituál, během kterého si odpočinou. Výhoda pleťových masek je, že látky v nich obsažené pronikají do hlubší vrstvy. Nic se však nemá přehánět. Masku bychom si měli dopřát jednou týdně. V prodejně Marionnad naleznete mnoho obnovujících i omlazujících masek.

S peelingem opatrně

Peeling je vhodný pro každý typ pleti, rozdíl je však v četnosti používání. Pokud budete peeling používat příliš často, můžete si poškodit ochrannou vrstvu pokožky. Pokud máte suchou nebo citlivou pleť, dopřejte si ho 1x za 3 až 4 týdny. V prodejně Anmarc naleznete skvělé produkty, včetně oblíbeného diamantového krému.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content