Search
Generic filters

Oblečte se do stylových zimních kousků. V tomhle zazáříte.

3,5 minuty

Zima ještě zdaleka není u konce, a proto obnovte svůj šatník a udělejte si radost novými kousky. V kanceláři oceníte slušivý kardigan a na procházce elegantní kabát.

Vklouzněte do kabátu

Pokud se chystáte na služební cestu nebo na krátkou procházku po městě, vhodnou volbou je elegantní kabát. Naopak na den plný dobrodružství rozhodně zvolte funkční bundu, která má uzpůsobené materiálové složení. Pozor na kombinaci sportovní bundy se společenským oblečením, protože vaše celková vizáž může působit zbytečně lacině. V prodejně Orsay naleznete široký výběr slušivých kabátů.

Stylové doplňky

Nepodceňujte doplňky, které podtrhnou celkový outfit. Ruce chladem trpí, a proto bychom je měli chránit. Rukavice opět volte podle příležitosti – sportovní či elegantní. Chybět by vám neměl pár v univerzální černé barvě. V prodejně Kara naleznete kvalitní kožené rukavice a další doplňky.

Kardigan nejen do kanceláře

Dámské kardigany si získaly oblibu především ve své univerzálnosti. V kombinaci s tričkem, blůzkou nebo košilí vždy vytvoříte zajímavý outfit. V kanceláři jej oceníte především v zimních měsících, kdy se často dělá průvan. Příjemně se do něj zabalíte a svým stylem oslníte kolegy. Teplé kardigany i svetry si můžete zakoupit v prodejně Marks &Spencer.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content