Search
Generic filters

Novoroční pořádek v šatní skříni. Zkuste tohle!

4 minuty

Nový rok s sebou nese nejen předsevzetí, ale také novoroční úklid. Opomenout bychom neměli ani svou šatní skříň. Poradíme vám, jak si v ní uspořádat pořádek.

Vonná almara

Věděli jste, proč naše babičky dávaly mýdlo do skříní? Mýdlo přijde vhod nejen na mytí rukou. Jedná se o snadný a efektivní způsob, jak si jednoduše udržet svěží vůni oblečení. Skvělý výběr mají v prodejně Country Rose, kde navíc můžete zakoupit i nádherné dekorace.

Zvolte ramínka

Halenky a šaty si udržují svůj tvar lépe, když jsou pověšené. Využijte kvalitní ramínka, abyste zabránili deformaci a vytvořte si přehledné řady oblečení. Můžete je roztřídit podle barvy nebo sezóny, což usnadní ranní výběr outfitu. Oblečení, které vám již nesedí darujte a radost si můžete udělat novými kousky z prodejny Orsay.

Obleky si zaslouží zvláštní péči

Správné skladování obleku je klíčové pro zachování jeho tvaru, kvality a vzhledu. Speciální vak na oblek může být skvělým pomocníkem při uchovávání obleku v optimálních podmínkách. Vaky bývají často vybaveny ventilačními otvory a jsou navrženy tak, aby chránily před prachem a vlhkostí. V prodejně Blažek vám s výběrem i údržby obleku rád poradí milý personál.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content