Search
Generic filters

Nafoukněte zábavu ve velkém!

Balonky máme někteří z nás spojené s bezprostřední radostí a roztomilým dětstvím. Nejen pro nejmenší má však nově otevřený BALONKOMAT nafouknutou radost. Pořídit v prodejně můžete balonky pro každou slavnostní příležitost. 

Rozlučka se svobodou ve velkém stylu 

Ať už plánujete pro budoucí nevěstu naplánovat jakoukoliv rozlučku se svobodou, dodají balonky ten pravý rozlučkový mood a navíc budou i příjemnou vzpomínkou na “bride to be” večer. Navíc bude tento doplněk i výrazným signálem, takže ať už plánujete pro nevěstu udělat jakýkoliv program, bude nepřehlédnutelná. 

Velkolepá oslava narozenin? Není problém! 

Aktuální doba opět přeje setkávání se. Proto bychom si měli dopřát oslavu a nebát se tak i velkolepějšího stylu. V BALONKOMATU si můžete vybrat z různých barev a stylů. Oslavenci tak zaručeně zaplesá srdce radostí. 

Roztomilá baby shower 

Nic víc nepotěší budoucí maminku než zorganizovaná baby shower v kruhu věrných kamarádek. A protože by mělo být těhotenství plné pohody a radosti, vykouzlíte dokonalou atmosféru všeříkajícími balonky, které dokonale vystihnou dokonalý okamžik. 

Radost v dětských očích 

Nejvíce ocení balonkovou párty nejmenší ratolesti, kterým přítomnost různých tvarů a barev dokonale dokreslí slavnostní atmosféru. Ať už budou obdarovány jakýmkoliv dárkem, věřte, že ještě delší dobu budou roztomilé balonky ozdobou dětských pokojíčků. 

Nevíte si rady s naaranžováním oslavy? Zastavte se v BALONKOMATU, kde vám ochotný personál rád poradí s výzdobou! 

Neváhejte sledovat i právě probíhající explozi slev ve Varyádě. Staňte se členem naší klubové aplikace a budete mít přehled o těch nejžhavějších nabídkách. 

Skip to content