Search
Generic filters

Na co si dát pozor při praní prádla?

4 minuty

Zpříjemněte si rutinní činnost – praní prádla. Dozvíte se, na co si dát při praní prádla pozor. Skvělou vychytávkou jsou například prací proužky.

Klíčová je pračka

Při výběru pračky se zaměřte na několik faktorů. Vybírejte podle velikosti vaší domácnosti i počtu programů a funkcí. Moderní pračky často disponují energeticky efektivními funkcemi, které šetří vodu i energii. S výběrem vám rádi poradí v prodejně Datart.

Zkuste prací proužky

Při praní prádla hravě využijete nejen prací gely a prášky, ale také prací proužky. Jsou lehké, skladné a snadno použitelné. V drogerii Dm je naleznete v recyklovaném balení pro všechny druhy prádla. Prací proužky si zamilujete a ušetříte přírodu.

Nezapomeňte roztřídit prádlo

Barevné prádlo by se mělo oddělit od bílého, aby se předešlo případnému obarvení. Bavlněné prádlo a lůžkoviny mohou vyžadovat vyšší teploty, zatímco jemnější materiály, jako hedvábí nebo vlna, by měly být prány na nižších teplotách. Příjemné a hebké lůžkoviny zakoupíte v prodejně ScanQuilt.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content