Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce

Na co se zaměřit při výběru slunečních brýlí?

4 minuty

Sluneční brýle jsou nezbytným doplňkem nejen pro ochranu očí před škodlivým UV zářením, ale také pro stylový vzhled. Víte, na co se zaměřit?

Dioptrie nejsou problém

Pokud potřebujete korekci zraku, sluneční brýle s dioptriemi jsou skvělou volbou. Umožňují vám užívat si ostrý zrak a ochranu očí současně. V prodejně GrandOptical naleznete široký výběr dioptrických slunečních brýlí v různých stylech a barvách. Při výběru se zaměřte na to, zdali chcete například odepínací clony.

Sportovní sluneční brýle

Pro sportovní aktivity jsou sluneční brýle nezbytné. Jsou navrženy tak, aby byly odolné, lehké a poskytovaly maximální pohodlí a ochranu během fyzické aktivity. Ujistěte se, že brýle poskytují 100% ochranu proti UV-A a UV-B záření. Velký výběr mají v prodejně Alpine Pro.

Letní dobrodružství

Sluneční brýle blokují škodlivé ultrafialové (UV) záření, které může způsobit vážné oční problémy. Zároveň vás chrání oči před prachem, větrem a dalšími nepříznivými povětrnostními podmínkami. Vyrazte si na procházku s ochranou očí a osvěžte se například ledovou kávou z prodejny Tchibo.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content