Search
Generic filters

Na co se zaměřit při výběru hodinek?

4 minuty

S hodinkami na zápěstí budete vždy připraveni čelit všem výzvám a stíhat vše, co vás čeká. Na co se zaměřit při jejich výběru?

Chytré hodinky

Pokud jste sportovní typ nebo milovník moderních technologií, jistě oceníte chytré hodinky. Nejen že ukazují čas, ale také měří počet kroků, tepovou frekvenci a mnoho dalšího. Zvažte, jaké funkce hodinky nabízejí a zda odpovídají vašim potřebám. Ujistěte se, že chytré hodinky jsou kompatibilní s vaším zařízením. V prodejně Datart vám rádi poradí.

Elegance

Správný výběr hodinek je klíčovým krokem k dokonalému doplnění vašeho outfitu. Pro elegantní vzhled se skvěle hodí klasické hodinky, které dodají vaší stylové kombinaci šarm a eleganci. Nezapomeňte se zaměřit i na vodotěsnost, která se udává v metrech (M), barech (BAR) nebo atmosférách (ATM). S výběrem vám rádi poradí v prodejně Apart.

Zvolte doplňky

Nebojte se kombinace hodinek s dalšími doplňky! Prsteny, náramky nebo jiná bižuterie, dokáže dodat vašemu stylu šarm. Experimentujte s různými kombinacemi a najděte takové doplňky, které vám budou vyhovovat. Obecně je vhodné kombinovat stejné barvy i kov. V Bijou Brigitte si rozhodně vyberete.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content