Search
Generic filters

Móda a líčení podle znamení zvěrokruhu. Co vám nejvíce sluší?

3 minuty

Víte, které líčení vám nejvíce sedí podle znamení zvěrokruhu? Prozradíme vám, s čím rozhodně neuděláte chybu.

Kozorohu sluší kouřové líčení

Vodnáři, Blíženci a Štíři si díky odvaze experimentovat mohou dovolit extravagantní líčení. Podobně to mají i Ryby a Střelkyně, kterým navíc velmi svědčí třpytky či hravé glitry. Panna, Býk a Váha sází především na preciznost a nude líčení v přírodních tónech. Rudé rtěnky by se rozhodně neměl bát Lev a Beran. V drogerii Dm si vybere každá.

Štír miluje rafinovaný make-up

Štír se nebojí experimentovat s barvami, avšak nejvíce se mu zamlouvá monochromatický make-up. Sjednocená pleť sluší každému znamení zvěrokruhu. Mistrem na konturování obličeje je Býk a Blíženec, který navíc velmi rád sáhne po rozjasňovači. Kozoroh se neobejde bez kvalitního korektoru. Skvělý sjednocující make-up i bázi pod něj naleznete v prodejně Yves Rocher.

Rybám lichotí perly

Pro citlivé znamení jako je Ryba a Rak se skvěle hodí perly. Tvrdohlavému Býku a Beranu uděláte radost třpytivým šperkem. Vodnáři a Panny ocení doplňky v bledě modré barvě. Štíři a Kozorozi naopak nejvíce přivítají praktičnost. Skvělé doplňky včetně bižuterie naleznete v Bijou Brigitte.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content