Search
Generic filters

Menstruace není tabu. Znáte tyhle pomůcky?

3 minuty

Menstruace je přirozená a zdravá součást ženského života. Existuje mnoho způsobů, jak si toto období ulehčit a udělat ho pohodlnějším. Zkuste tyhle pomůcky.

Menstruační kalíšky a kalhotky

Máme štěstí, že žijeme v době, kdy existuje mnoho různých menstruačních pomůcek, jako jsou tampony, vložky, ale i menstruační kalíšky. Čím dál tím více se i hovoří o menstruačních kalhotkách, které jsou velmi pohodlnou pomůckou. Skvělý výběr mají v drogerii Dm.

Pijte bylinné čaje

Během menstruace mohou bylinkové čaje poskytovat řadu výhod, které pomáhají zmírnit některé nepříjemné příznaky a podpořit celkový komfort. Pro své uklidňující a protizánětlivé účinky je velmi oblíbený heřmánek. V prodejně Oxalis mají senzační výběr. Zkusit můžete i jejich směs Ženský čaj.

Jemná jóga

Jemná jóga může pomoci uvolnit napětí v břiše a pánevní oblasti, což může snížit bolest a křeče spojené s menstruací. Specifické pozice jógy, které se zaměřují na tyto oblasti, mohou být velmi uklidňující. A v prodejně Sport Vision si na cvičení můžete zakoupit příjemné oblečení.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content