Search
Generic filters

Med jako super ingredience kosmetiky. Tohle jsou jeho skvělé účinky.

3 minuty

Med je nejen skvělým sladidlem do čaje, zároveň je i dobrým pomocníkem v péči o pleť a o vlasy. Velmi dobrý vliv má především na regeneraci i výživu pokožky.

Vhodný i na problematickou pleť

Med má antibakteriální vlastnosti, zbavuje pleť nečistot a je vhodný na prevenci i léčbu akné. Rovněž je i vynikajícím řešením proti stárnutí pleti a skvěle hydratujte i tu nejsušší pokožku. Zkusit můžete domácí masky na pleť, vybírejte však z kvalitního medu. Zakoupit si můžete i intenzivní hydratační krém s výtažky medu z prodejny Marionnaud.

Konec roztřepeným konečkům

Pokud vás trápí roztřepené konečky, zkuste smíchat med s olivovým olejem. Vzniknou směs poté aplikujte pouze do konečků vlasů a po několika použitích se můžete těšit na úžasný výsledek. Přírodní kosmetika bude pro pleť i vlasy vždy šetrnější variantou. Spoustu přírodních produktů naleznete v prodejně Yves Rocher.

Šálek Medového polibku

Med je skvělým přírodním antibiotikem, a proto často pomáhá zmírnit příznaky nachlazení a posiluje obranyschopnost. Má skvělé účinky i na naše střeva a psychiku. Oproti cukru je skvělou alternativou slazení. Doporučit vám můžeme čaj Honeybush Medový polibek, který zakoupíte v prodejně Oxalis.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content