Search
Generic filters

Máte dostatek vitamínu D? Tohle jste možná netušili.

5 minut

Máte častý pocit únavy a problém se soustředěním a náladou? Možná je na vině nedostatek vitamínu D. Poradíme vám, jak jej jednoduše doplnit a co neopomíjet.

Sluneční vitamín

Vitamínu D se přezdívá „sluneční vitamín“, protože jej lidské tělo umí získat z pobytu na slunci. udělejte si čas na krátkou procházku, díky které okysličíte mozek a načerpáte energii a vitamín D ze slunce. Během chladných dnů se na ni však nezapomeňte náležitě obléct. V prodejně Nord Blanc si vyberete stylové oblečení, které vás udrží v teple.

Co takhle dát si lososa

Na vitamín D jsou velice bohatá například játra, kvasnice, mléko a produkty z něj, ale i tučné ryby jako losos. Neopomíjejte samozřejmě ani další vitamíny. Jednoduše je doplníte například čerstvě připraveným smoothie, které vám s radostí připraví v prodejně UGO. Dostatek vitamínů zlepší náladu, vytrvalost i spánek.

Doplňky stravy

Jedním ze způsobů, jak poměrně snadno doplnit vitamín D, jsou doplňky stravy. Můžete si zvolit dávku, způsob podávání i případnou kombinaci s dalšími vitamíny. Vitamín D podporuje i imunitní systém, a proto můžete začít pociťovat výhody v odolnosti proti infekcím a nemocem. S výběrem vitamínů vám poradí v lékárně Dr. Max.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content