Search
Generic filters

Májové dobrodružství plné zábavy. Kam se vydat?

3 minuty

Počasí přímo vybízí k objevování nových míst a procházkám přírodou. S dobrou výbavou pokoříte i ty nejvyšší vrcholy. Poradíme vám, kam se vydat na májový výlet v Karlovarském kraji.

Krásy Karlovarského kraje

Znáte Boží dar? Božídarské rašeliniště s naučnou stezkou si zamilujete pro svou romantickou povahu. Trasa je dlouhá zhruba 3 km, takže ji hravě zvládnete i s dětmi. Nezapomeňte na dostatek tekutin. V prodejně Bushman naleznete stylové placatky, láhve i oblečení.

Vzhůru do skal

Pokud máte rádi skály, vydejte se na dobrodružný výlet do Svatošských skal u Lokte. Kochat se zde můžete s velkým množstvím skalních pilířů, hranolů a jehlanů připomínající zkamenělou svatbu. Při troše fantazie zde uvidíte nevěstu, ženicha i svatební hosty. Rozhodně zde nepodceňte obuv. V prodejně Deichmann mají velký výběr pro malé i velké.

Putování za zvířátky

Pokud patříte mezi milovníky zvířat, navštívit můžete Kozodoj. Jedná se o ekologickou farmu rodinného typu. Farma nabízí projížďku na koni a kontakt s domácími zvířaty. Pokud byste se rádi dozvěděli o dalších zajímavých místech, v knihkupectví Kanzelsberger naleznete spoustu dobrodružných knih.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content