Search
Generic filters
Máme otevřeno i během rekonstrukce • Otevírací doba MiniPotravin 9:00-17:00

Letní péče pro vaše vlasy.

4 minuty

V létě potřebují vlasy extra péči, protože jsou denně vystavovány slunečním paprskům. Poradíme vám, co jim dopřát.

Šampon s kofeinem

Stejně jako chráníme pleť, musíme chránit i vlasy. Skvělou volbou je podpora vlasů šamponem s přidaným kofeinem, který stimuluje růst vlasů. Pro hydrataci a ochranu suchých konečků jsou ideální olejíčky, které dodají vlasům potřebnou výživu a lesk. Skvělý výběr mají v Drogerii Dm.

Nakrmte vlasy

Výživa vlasů začíná zevnitř, a proto je důležité dbát na to, co jíme. Pro podporu a zdraví vlasů je vhodné konzumovat ovoce bohaté na vitamíny, jako jsou borůvky, avokádo a kiwi. Tyto potraviny podporují lesk a pevnost vlasů. Lahodné smoothie plné těchto ingrediencí vám rádi připraví v prodejně UGO.

Přírodní kosmetika

Při výběru šamponu je důležité zvolit ten správný podle konkrétního typu vlasů. V prodejně Yves Rocher najdete široký výběr rostlinné kosmetiky, která je šetrná k vlasům a zároveň účinná. Pečujte o své vlasy s láskou a dopřejte jim to nejlepší!

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content