Search
Generic filters

Last minute vánoční nákupy

Vánoce jsou každý rok ve stejný čas a přesto se nám mnohokrát podaří opět nestihnout všechno včas. Mezi tím vším pečením vánočního cukroví, zdobením stromečku i bytu se nám můžete stát, že nám nákup některých dárků vyklouzne z mysli a my se pak ženeme do nákupního centra bez jediného nápadu na to, co vlastně opomenuté osobě koupit. I když vždycky můžete do obálky strčit pár bankovek a považovat to za odbyté, pojďme se podívat na tipy na více osobní dárky!

Dárkové šeky

Pokud opravdu nemáte nejmenší tušení, co svým blízkým darovat, můžete z toho elegantně vybruslit darováním dárkového šeku. Nejen, že si ušetříte hodiny neúspěšného bloumání po obchodech, ale navíc dopřejete svým blízkým vybrat si dárek přesně podle jejich vkusu a potřeby. 

Darujte na Vánoce zážitek!

Zapomeňte na ponožky a jiné měkké nudné dárky a věnujte svým blízkým zážitek, o kterém tajně sní už dlouho! Nabídka je opravdu široká – od gurmánských, přes sportovní až k adrenalinovým zážitkům. Můžete vybírat z akcí pro jednotlivce, nebo i pro skupiny. Prožijte nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli a buďte si jisti, že nikdo z obdarovaných na takový zážitek nezapomene!

Parfémy pro dámy i pány

Parfémy jsou po celém světě nejčastěji darovaným předmětem. Pokud víte, jaký parfém si vaše drahá polovička přeje, pak není nic jednoduššího než zajít k nám do parfumerie Marionnaud a vybrat si z nenovějších vůní nebo osvědčené klasiky. Doporučujeme sáhnout po dárkovém setu. Pro dámy se nabízí dárkový set Carolina Herrera Bad Boy, pro pány můžete pořídit třeba dárkový set Coach For Men!

Pokud byste si stále nevěděli rady, podívejte se na akce, nabídky a slevy probíhající v našem obchodním centru a v naší aplikaci Varyáda Club!

Přejeme vám veselé Vánoce!

Skip to content