Search
Generic filters

Láká vás eurovíkend? Poradíme vám, jak se na něj připravit.

3 minuty

Láká vás navštívit některá z evropských měst, ale nemůžete si dovolit odjet na dlouhou dovolenou? Vyrazte na populární eurovíkend! Poradíme vám, jak se na něj připravit.

Sbalte si to nejdůležitější

Na pár dní toho nebudete potřebovat mnoho, ale rozhodně nezapomeňte na několik důležitých věcí. Vybavte se lékárničkou, ve které nebude chybět dezinfekce, prášek na bolest hlavy či opalovací krém. Samozřejmostí jsou doklady a elektronika s powerbankou. V prodejně Prosch Bags si můžete vybrat z mnoha pestrých zavazadel různých velikostí.

Kvalitní oblečení i chytré vychytávky

Myslete na své pohodlí, ale i na kvalitu. Pokud toužíte po dobrodružství namísto relaxování u pláže, investujte do kvalitní outdoorové obuvi. V prodejně Bushman sežene vše potřebné na jednom místě. Zakoupit zde můžete nejen kvalitní oblečení, ponožky i obuv, ale i parádní vychytávky, jako je například rychleschnoucí osuška, termoska i vařič.

Vyměňte koruny za eura

Pro jistotu si s sebou vezměte místní měnu. Ve většině případů už není problém platit platební kartou, ale například na toalety nebo stánek se suvenýry se hotovost může hodit. AAAValuty je směnárna bez poplatku. Za předložené české koruny si budete moct jednoduše zakoupit cizí měnu.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content