Search
Generic filters

Krajkové svádění!

Když se řekne krajka, vybaví se nám spíše svatební šaty nebo smyslné sexy prádlo. Krajkové vzory ale nejsou doménou svatebních a ložnicových outfitů. Mohou příjemně okořenit váš denní outfit, který do této doby mohl být pouhým formálním. V OC Varyáda vám rádi poradíme s tím, jak dostat krajku do vašich garderob bez jakéhokoliv studu!

Pokud jste ráda za dámu, krajka je základ 

Je-li vaší denní rutinou přísnější formální sukně, můžete ji beze studu doplnit topem s krajkovým lemem. Druhý den můžete doplnit pro změnu jednobarevnou bílou košili delší sukní s vysokým pasem z měkké krajky. Kombinace neutrálních barev a krajkových vzorů nádherně podtrhne čistou ženskost a křehkost každé z nás. 

Krajkové punčochy nebo silonky, které příjemně rozbijí uniformní outfit

Přejete-li si rozšířit šatník a neomezit ho jen na sukně a vrchní části oděvů, rozhodně se nebojte zařadit do krajkového repertoáru ani silonky a punčochové doplňky s tímto motivem. Platí ale, že kromě nich by nic jiného na vás nemělo být s podobným vzorem. I v nošení jakéhokoliv vzoru platí, že méně znamená více, proto kombinujte uniformní a neutrální části šatníku s těmi výrazně vzorovanými. Jsou-li vaší oblíbenou rutinou malé černé, příjemně vzorem na silonkách rozbijete fádnost rutiny, na kterou jste zvyklá. 

Rebel, nebo princezna?

Tady se rozhodně nebojte experimentovat a hrát si s protiklady. Trochu zmást okolí přece my ženy občas můžeme. Pakliže nechcete mít image křehké víly, nebojte se ji okořenit punkovým stylem, kterého docílíte například converskami nebo vysokou šněrovací obuví, které jsou ideální volbou pro dívky a ženy, které rády kombinují různé styly. 

Denim a krajka? Jak je libo!

Nesmrtelná džínovina, která z šatníků nevyjde nikdy a je univerzálním outfitem, pokud před sebou máte smart casual day. Džíny nebo džínovou sukni krásně můžete opět spojit s krajkovým topem, který dodá neutrálnímu denimovému kousku dívčí boho look. 

Ověšte se krajkovými šperky

Koketujete-li s tím, jak do začátku oživit váš šatník, můžete na úvod sáhnout třeba jen po drobných úpravách, jako jsou šperky, nebo doplňky do vlasů, které váš denní look rozsvítí a rozhodně nezůstane bez povšimnutí. 

Vlastníte krajkové doplňky? Nebo se po přečtení článku necháte inspirovat a nějaký si pořídíte? Jaký to bude kousek? Sdílejte s námi na našem Facebooku. 

Také určitě nepřehlédněte naše lákavé nabídky a neváhejte si stáhnout přehlednou aplikaci OC Varyáda do vašich chytrých telefonů.

Skip to content