Search
Generic filters

Jezdíte na kolečkových bruslích? Tohle se vám může hodit.

3 minuty

Jízda na kolečkových bruslích je skvělý způsob, jak se odreagovat od každodenního stresu a naladit se na pozitivní vlnu. Poradíme vám, jak si tuto aktivitu maximálně užít.

Vhodně zvolené brusle

Při výběru kolečkových bruslí je důležité zvážit několik faktorů, jako je úroveň vašich dovedností, účel použití a osobní preference. Pokud jste začátečník, doporučuje se vybrat brusle s větší stabilitou, pevným kotníkem a pohodlnou botou. V prodejně Intersport mají parádní výběr.

Naplánujte výlet s přáteli

Vyrazte na dobrodružný výlet s přáteli a spojte jízdu na bruslích s procházkou. Pokud byste se rádi podívali na jiná místa, než je pouze okolí stezek, sbalte si do batohu i pohodlnou obuv. Brusle po jízdě stačí spojit karabinou a pohodlně je tak přenést. Pohodlnou obuv naleznete v prodejně Deichmann.

Nezapomeňte na svačinu

Abyste si zajistili příjemnou jízdu, nezapomeňte na dostatek tekutin a malou svačinu. Ta vám dodá potřebnou energii. Vhodnou svačinou jsou například ovoce, sušené plody, ořechy nebo cereálie, které dodají tělu potřebné živiny a cukry. V prodejně Tescoma naleznete parádní skleněnou láhev i dózu s veselým motivem.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content