Velká soutěž o ceny za 1,5 milionu prodloužena do 15. 10. Stále máte šanci dostat se do osudí!
Těšte se na nový grafický kabát webových stránek Varyády!
den
hodin
minut
vteřin

Jednoduchý recept na jahodový cheesecake.

4 minuty

Jahodová sezóna započala! Co takhle ji oslavit lahodným domácím jahodovým cheesecakem?

Pár surovin a čerstvé jahody

Stačí pár surovin – 500 g mascarpone, 400 g čerstvých jahod, 200 g máslových sušenek, 250 ml smetany ke šlehání, 100 g moučkového cukru a 80 g rozpuštěného másla. Ať už potřebujete formu na pečení nebo praktické krabičky na kousek s sebou do školy, vše najdete v prodejně Banquet.

Snadná příprava

Sušenky rozdrťte, smíchejte s rozpuštěným máslem a vtlačte do formy. Na korpus navrstvíte směs z mascarpone, smetany a trochy cukru. Přidejte jahody – čerstvé, rozmačkané nebo jako pyré – a nechte ztuhnout v lednici. Hotový cheesecake můžete ozdobit sušenými květy, které pořídíte v bylinkových a květových směsích z prodejny Oxalis.

Dobrou chuť!

Cheesecake skladujte v lednici, nejlépe zakrytý, aby zůstal krásně čerstvý. Skvěle se hodí ke kávě nebo jako sladké pohoštění pro návštěvu. A pokud se zrovna necítíte na pečení nebo máte chuť jen na kávu a dortík bez námahy, stavte se do naší Grand Café.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content