- 27. května 2025
Jahodová sezóna započala! Co takhle ji oslavit lahodným domácím jahodovým cheesecakem?
Pár surovin a čerstvé jahody
Stačí pár surovin – 500 g mascarpone, 400 g čerstvých jahod, 200 g máslových sušenek, 250 ml smetany ke šlehání, 100 g moučkového cukru a 80 g rozpuštěného másla. Ať už potřebujete formu na pečení nebo praktické krabičky na kousek s sebou do školy, vše najdete v prodejně Banquet.
Snadná příprava
Sušenky rozdrťte, smíchejte s rozpuštěným máslem a vtlačte do formy. Na korpus navrstvíte směs z mascarpone, smetany a trochy cukru. Přidejte jahody – čerstvé, rozmačkané nebo jako pyré – a nechte ztuhnout v lednici. Hotový cheesecake můžete ozdobit sušenými květy, které pořídíte v bylinkových a květových směsích z prodejny Oxalis.
Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.