Search
Generic filters

Jarní sestřih, se kterým zazáříte. Co je aktuálně trendy?

3 minuty

Dopřejte si stylový jarní sestřih, díky kterému se vám zvýší sebevědomí. Dozvíte se, co je v letošním roce trendy a jak o své vlasy pečovat.

Trendy krátké sestřihy

V letošním roce jsou trendy polodlouhé mikáda s ofinou, pěšinky i tzv. mokrý vzhled. Co se barvy vlasů týče, velmi oblíbená je platinová blond. U pánů je trendem stylový účes s vystříhanou linkou na boce. Nebojte se změn, v The Original Walk-in Barber vám vytvoří parádní účes.

Správná péče o vlasy

Udržujte si svůj účes se správnými produkty. Roztřepeným konečkům se hravě vyhnete s olejem do vlasů. Vhodné jsou i masky, které vybírejte podle typu vašich vlasů. Po použití šamponu nezapomínejte na kondicionér. V prodejně Dm naleznete veškerou vlasovou péči.

Účes pomůže s dobrým dojmem

Nejen, že vás nový sestřih rozzáří, ale zároveň vám pomůže zvýšit sebevědomí. Udává se, že na první dojem máme tři vteřiny. Vhodně zvolený účes tak může vzbudit u protějšku větší zájem. Návštěva kadeřnictví je navíc velmi příjemnou záležitostí. Relaxační den můžete doplnit ještě chutnou svačinou a kávou v naší Rad’s Baguettes.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content