MÁME OTEVŘENO I BĚHEM REKONSTRUKCE • HYPERMARKET ALBERT JIŽ OTEVŘEN

Jarní outfit, se kterým zazáříte.

4 minuty

Oblékněte se do jara! Se stylovým oblečením se budete cítit skvěle a sebevědomě. Připravili jsme pro vás přehled nejnovějších módních trendů.

Pastelové barvy

V letošním roce dominují pastelové barvy, které přinášejí svěžest a jemnost do každého outfitu. Pokud hledáte stylový kabátek, určitě navštivte prodejnu Orsay. Mají zde spoustu krásných kousků v trendy pastelových odstínech, které dokonale oživí váš jarní šatník.

Stylově i do přírody

I v přírodě můžete být trendy ve sportovním oblečení. Zvolit můžete rovněž pastelové barvy a minimalistické designy s jednoduchými střihy. V prodejně Bushman najdete stylové oblečení na každé dobrodružství, které vás čeká.

Obujte se do jara

Jarní sezóna přináší čerstvé trendy v oblasti obuvi, které kombinují pohodlí, styl a funkčnost. Pokud zvolíte boty v neutrálních barvách, jako je bílá, černá nebo béžová, snadno je sladíte s jakýmkoli outfitem. Ať už preferujete sportovní, elegantní nebo ležérní styl, v prodejně Baťa si rozhodně vyberete.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content