Search
Generic filters

Jaký je rozdíl mezi BB a CC krémem? Poradíme vám, který make-up zvolit.

3 minuty

Nejen v létě je používání BB a CC krému velmi oblíbenou rutinou. Jedná se o skvělé spojení péče o pleť a make-upu v jednom. Poradíme vám, jak se v krémech vyznat a jak na správnou aplikaci.

BB krém

BB krém je navržen jako víceúčelový produkt, který sjednocuje tón pleti, hydratuje, chrání před slunečním zářením a má mírné krycí schopnosti. Pokud tedy nechcete ztrácet čas nanášením několika produktů, BB krém je pro vás skvělá volba. V prodejně Dm si rozhodně vyberete.

CC krém

CC krém má vyšší krycí schopnosti než BB krém a je zaměřen i na korekci červených odstínů pleti. Obvykle je oblíbeným především pro ty, kteří mají problematickou pleť. V prodejně Marrionnaud zakoupíte CC krém i korektor, který pomůže se zakrytím nedokonalostí pleti.

Nepodceňujte odlíčení

Než na pleť nanesete jakýkoliv krém, je zapotřebí ji řádně očistit. Pleť nezapomeňte čistit ráno i večer. Pro dokonalé odlíčení můžete použít například micelární vodu, která pomáhá zjemnit a očistit póry, zklidnit podrážděnou pokožku a připravit ji na následující kroky péče o pleť. V prodejně Dr. Max mají skvělý výběr.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content