Search
Generic filters

Jaké doplňky zvolit k outfitu? Tmavovlásky sahají po stříbře.

3 minuty

Šperky dokážou rozzářit a podtrhnout vaši krásu i ženskost. Podíváme se na to, které doplňky zvolit nejen podle barvy vlasů. Stačí si dát pozor na následující věci.

V hlavní roli barva

Obecně se udává, že tmavovláskám sluší více stříbrné a blondýnkám zlaté doplňky. Ke světlé pleti i vlasům se tedy spíše hodí zlato. Důležité je zeptat se i sama sebe, k čemu se více přikláníte. V prodejně Bijou Brigitte naleznete velký výběr bižuterie.

Zvolte správnou velikost

Záleží i na velikosti samotného doplňku. Čím výraznější jste, tím výraznější šperk zvolte. Pokud máte větší poprsí, zvolte masivnější šperk a naopak. O dobrý dojem i celkový outfit se postarají i dobře zvolené hodinky. V prodejně Klenoty Aurum mají velký výběr hodinek i šperků.

Kombinujte šperky s outfitem

Zlato je považováno za „teplý“ a stříbro za tzv. „chladný“ kov. Pokud tedy zvolíte teplé barvy oblečení, sáhněte po zlatém šperku. U výrazných studených barev je vhodné zvolit stříbro. V prodejně Orsay naleznete parádní módní kousky. Nezapomeňte, že se svými šperky byste se především měla cítit skvěle.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content