Search
Generic filters

Jak si doma vyrobit pleťovou masku a jinou přírodní kosmetiku?

4 minuty

Vyrobit si kosmetické produkty doma může být nejenom zábavné, ale i ekologičtější rozhodnutí s pozitivními dopady na životní prostředí. Poradíme vám, jak si vyrobit nejen domácí masku na obličej i vlasy.

Posilněte své vlasy

Vlasová maska z přírodních ingrediencí je skvělým způsobem, jak posílit, hydratovat a obnovit svou hřívu. Stačit vám bude 1 banán, 2 lžičky kokosového oleje, 1 lžička medu, 1 lžička olivového oleje a 1 vaječný žloutek. Vzniklou směs stačí nanést na mokré vlasy a nechat působit 20 minut. Vlasy poté jemně vysušte savým ručníkem. Skvělý výběr mají ve ScanQuilt.

Domácí pleťové masky

Výroba domácí masky vás překvapí, protože většinu ingrediencí naleznete přímo ve své kuchyni. Zkuste masku z 1/2 avokáda, 1 lžičky medu a 1 lžičky jogurtu. Ingredience stačí smíchat a nanést na čistou pokožku asi 15 až 20 minut. V drogerii Dm navíc naleznete i cestovní sady pro své domácí kosmetické produkty.

Vytvořte si relaxační atmosféru

Podtrhněte svou relaxační chvíli aromaterapií. Během schnutí masky mezitím můžete pohladit i své smysly. Skvělou atmosféru snadno vykouzlíte vonnou svíčkou, která příjemně provoní domov. Velký výběr svíček, difuzérů, ale i dekorací naleznete v prodejně Country Rose.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content