Search
Generic filters

Jak se vybavit na festival? Oceníte tyto drobnosti.

3 minuty

Léto a festivaly jdou ruku v ruce! Správná příprava je však důležitá, abyste si užili každou minutu a vyhnuli se možným nepříjemnostem. Tyto drobnosti oceníte.

Kosmetika v menším balení

Abyste ušetřili místo v batohu, zakoupit si můžete šikovné balení mini produktů. Malá zubní pasta, šampon i ústní voda přijde vhod. V drogerii Dm naleznete spoustu produktů, včetně malé dezinfekce na ruce v praktickém balení s háčkem pro zachycení.

Štěstí přeje připraveným

Vhodně vybavená lékárnička s náplastmi, dezinfekcí a léky proti bolesti vám může pomoci vyřešit drobné problémy rychle a efektivně, abyste se mohli dál bavit. V lékárně Dr. Max vám rádi pomohou s výběrem. V takovém případě je vždy lepší lékárničku mít a nepotřebovat, než ji potřebovat a nemít k dispozici.

Stylový batoh a pohodlné oblečení

Investice do kvalitního batohu je neocenitelná. Na festivalech jste často na nohou celý den, a tak potřebujete batoh, který je pohodlný, odolný a má dostatek prostoru pro vaše věci. V prodejně Alpine Pro seženete nejen stylový batoh, ale i pohodlné oblečení.

Dozvěděli jste se něco nového? Sledujte náš blog pro další skvělé tipy a články. Nenechte si ujít zajímavé soutěže na našich sociálních sítích a v naší slevami nabité klubové aplikaci.

Sdílejte s přáteli
Skip to content